Pàgineshttps://www.catalunyareligio.cat/ca/pregariacat-celebra-seu-dese-aniversari-nova-web

diumenge, 23 d’abril del 2017

CONCERT XXV ANIVERSARI





Brillant commemoració del 25è Aniverari de la Fundació Trobada



El passat dissabte dia 22, l’Església de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, plena d’assistents, fou el marc escollit per commemorar el 25è Aniversari de la Fundació Trobada.


L’acte fou presidit pel President del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i el fundador José L. García Mallada, acompanyats per la Consellera del Govern Balear Fina Santiago, la Presidenta de l’IMAS Margalida Puigserver i per part de l’Ajuntament de Manacor la Tinent-Balte Catalina Riera i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor Maria Bel Bauçà. També ocuparen el primers bancs la resta de patrons de la Fundació Trobada i regidors de l’Ajuntament.


La Presidenta de la Fundació María José García inicià l’acte donant la benvinguda a tots els presents. Prengué la paraula en primer lloc la directora-gerent Noelia Hernández que exposà aspectes tècnics de l’Alberg per persones sense sostre, principal objecte social de la Fundació, com la tipologia, nacionalitats i distints aspectes del usuaris i dels serveis que es s’han prestat i que es prestaran a continuació, com el servei 24 hores.



Parlà després el membre del patronat i Fundador José L. García Mallada que va fer una exposició històrica de les distintes etapes, creació, desenvolupament, professionalització, remodelació i ampliació dels serveis, així com la relació, a vegades tortuosa, amb les administracions públiques i que finalment han reconegut la transcendent tasca de la Fundació en la prestació del servei d’acollida a Manacor, Comarca i Part Forana de Mallorca. La intervenció ocupà principalment l’apartat destinat als agraïments a tots el que han col·laborat amb la Fundació: benefactors, voluntaris, objectors de consciència, simpatitzants, treballadors i de una manera especial al Patrons, la seva dona Margalida Prohens i sobre tots al seus fills que han col·laborat generosament fent renúncia al que hagués pogut esser una part del seu cabal hereditari.


















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada