Pàgineshttps://www.catalunyareligio.cat/ca/pregariacat-celebra-seu-dese-aniversari-nova-web

diumenge, 5 de gener del 2014

SAGRADA FAMÍLIA


 (UN    VIDEO    MOSTRA    COM    SERÀ   LA  "SAGRADA    FAMÍLIA"

 http://www.ara.cat/societat/video-ensenya-Sagrada-Familia-acabada_0_1000100173.html#.UkSMTVIisL0.email



Preciosas imágenes emitidas por TV3 de Cataluña el día de su inauguración. Un año después me he permitido hacer este montaje resumido, a fin de dar más difusión a esta incomparable joya arquitectónica, diseñada por Antoni Gaudi.
Beautiful images emitted by TV3 of Catalonia on opening day. A year later I allowed to do this show summary, in order to give more publicity to this unique architectural gem, designed by Antoni Gaudi.
De belles images émises par TV3 de Catalogne sur la journée d'ouverture. Un an plus tard, je autorisé à faire cette synthèse montrent, afin de donner plus de publicité à ce joyau architectural unique, conçu par Antoni Gaudi.




********

Horitzó: 2026. La previsió amb la qual es treballa a la Sagrada Família és poder tenir la part arquitectònica completament acabada el 2026. Abans, però, ja es podran veure canvis importants a l''skyline' de la ciutat, com ara la finalització de la torre de Jesús, que, amb 172 metres d'altura, serà l'element més alt del temple. Es calcula, com explicava l'arquitecte director de la Sagrada Família, Jordi Faulí, en una entrevista a l'ARA, que la torre s'acabarà el 2020.

Un vídeo ensenya com serà la Sagrada Família acabada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada