Pàgineshttps://www.catalunyareligio.cat/ca/pregariacat-celebra-seu-dese-aniversari-nova-web

divendres, 1 de juny del 2012

TEATRE ESCOLAR






Durant  la   PRIMAVERA,  cada  any  a  MANACOR,  els  grups de   "Teatre"  de  quasi  totes les escoles  presenten la seva   "obra  teatral"... També  ho  fa    aprOscom  :   l'Escola que ensenya  als més  "discapacitats". 
Enguany presentaren aquesta: 

 i  foren  força  graciosos...




El  grup de teatre  del  Col.legi  "SANT  FRANCESC D'ASSÍS"   representà:  EL  MALALT  IMAGINARI   de   Molière







Divendres,  8  de   juny   2012


 
El  grup  "ESTEL  DE  LEVANT"   presentà la   seva  "Obra"
(les   fotos,   fetes de lluny  i  sense llum,  tenen poca qualitat )

 







                    L'Associació Estel de Llevant és una entitat sense ànim de lucre que va nèixer l'any 1996, que treballa fomentant la integració socio-laboral del malalt mental a la comarca de Llevant.
                    Cada persona afectada per una malaltia mental té una problemàtica particular, però existeixen trets comuns presents a la majoria, com l'aillament i l'apatia. Aquest estat perllongat en el temps provoca inexorablement un deteriorament físic i psíquic. La inactivitat tant social com laboral implica la desconexió de la persona amb la realitat externa i això fa evolucionar cap a un estat crònic de la malaltia. Per tant la realització d'activitats, treball i la relació amb la resta de la societat suposarà una major qualitat de vida de la persona afectada. 

Que es el programa d'inserció laboral?
                 És un servei orientat cap a processos d'acompanyament a l'ocupació per a persones amb problemes de salut mental de la comarca de Llevant, integrat en la Xarxa d'Orientació Laboral del SOIB.
                      La finalitat del servei és la incorporació de les persones afectades a l'empresa normalitzada, amb seguiment i suport en el lloc de treball per aconseguirne la estabilitat laboral.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada