Pàgineshttps://www.catalunyareligio.cat/ca/pregariacat-celebra-seu-dese-aniversari-nova-web

dilluns, 24 d’octubre del 2011

ELISABETH KÜBLER-ROSS


























ELISABETH  KÜBLER-ROSS
(8 juliol 1926, Suïssa - 24 agost 2004, Estats-Units)
Doctora en "MEDICINA",
que dedicà molt  temps a  acompanyar
"MALALTS TERMINALS" 


REFLEXIONS:



"És necessari que sapigueu  que si us apropau al llit del vostre pare o mare  "moribunds",  malgrat estiguin en "COMA  PROFUND", vos senten en tot el que deis, i  en cap cas és massa "tard" per a dir: "Ho sento, T'ESTIM", o qualsevol altra cosa que desitgeu dir-lis. Mai és massa tard per a expressar aquestes paraules, encara després de la "mort", ja que les persones mortes segueixen sentint.  Inclús en aquest mateix moment  podeu arreglar "assumptes  pendents", encara que aquests  siguin  de deu o vint anys enrera."
......-----.......

"Quan  s'abandona, el cos es troba en "una existència" en la qual el temps ja no compta, o simplement ja no hi ha temps, de la mateixa manera que tampoc es podria parlar d'espai i de distància  tal com  ho entenem, donat que en aquest cas,  es tracta de nocions terrenals."
.........------........

"Cap  ésser humà pot morir tot-sol, i  no únicament perquè el mort pugui visitar qualsevol, sinó també perquè les persones que han mort abans que vosaltres i a les quals estimareu, us esperen sempre".

.......-----........


"La mort no és més que un passatge  cap  a una altra forma de vida. S'han abandonat les formes físiques terrenals perquè ja no són necessàries..."
..........---------.......




"Cadascú té l'espai celestial que s'imagina, i per a mí, evidentment, el cel  és   Suïssa, amb les seves muntanyes i flors silvestres.  Puc viure  aquesta transició com si estigués al  cim  dels Alps, de gran bellesa, les  prades   dels quals tenien  flors de tants colors que feia  l'efecte d'una catifa persa."



"Una llum  brilla  al final. Aquesta LLUM  és  blanca, d'una claretat absoluta, i a mesura que us hi apropau a  ella, vos sentiu plens de l'amor més gran, indescriptible i incondicional que vos pogueu  imaginar..."


.........-------..........

"Després, quan es mor, ja no és possible tornar al cos  terrenal, però de qualque manera, quan s'ha vist la Llum, ja  no es vol tornar.  Davant aquixa llum, vos n'adonau, per primer cop,   del  que la persona humana hagués pogut  ésser."

.........-----........



"Molts demanen: "¿per  què  nens  tan bons han de morir ?"  La resposta és senzillament   que aquests nens   han après en poc temps  allò que havien d'aprendre..."

.........------.........

"Vos n'adonareu que ereu vosaltres mateixos els vostres pitjors enemics, ja  que ara haureu de  retreure-vos  "haver deixat passar tantes ocasions  per a créixer"

..........------.........


"Cap  moribund (a) us demanarà una injecció  si en teniu cura d'ell  amb amor,  i li ajudau a arreglar els seus problemes pendents..."

........-------.........
(Elisabeth amb STEVEN)
"Hem estat creats per a una vida senzilla, bella  i meravellosa. El desig més gran que tinc és que la vegeu d'una forma diferent. Si considerau la vida des del punt de vista de la manera en la qual heu estat creats, vosaltres no plantegereu més  la qüestió  de saber  quínes vides es tendria el dret d'allargar"

.......-------.......... 


"Si, parlant simbòlicament, arribau a la  VIDA, com una pedra  sense esculpir,  depèn de vosaltres que quedi completament desfeta  i destruïda...o que resulti  un lluent  diamant..."

..........---------...........


 
"Si  viviu bé, no teniu perquè  amoïnar-vos  per la mort,  malgrat només us quedi un dia de vida. El factor temps no té més que un paper insignificant i, al cap i  a la fi,  és una concepció  elaborada  per l'home. VIURE BÉ VOL DIR  aprendre  a estimar."
............---------.............

"És necessari comprendre que res del que ens passa... és negatiu,  i ho ratifico:  absolutament  res..."

 .......-------........


"Ésser infeliç i sofrir   és  com  forjar el ferro calent,   és l'ocasió que ens es donada per a créixer i la única  raó de la nostra existència."

 ............--------..........

 "L'experiència  de la "mort" és quasi idèntica a la del naixement...És un naixement  a una altra existència, que pot ésser probada de manera molt senzilla!

.........-------.......

"En presència de la "llum", rodejats de compassió, d'amor i comprensió, hem de revisar  la nostra vida, tota, per a avaluar-la".

..........---------...........


"Es creix si no s'amaga el cap  davall  l'arena, sinó que s'accepta el sofriment, intentant comprendre'l,  no com a una maledicció o un càstig, sinó com un regal  fet  amb un fi determinat"

........------.........

"La mort no és més que abandonar el cos físic, de la mateixa manera que la papallona deixa l'eruga de seda"
........-------..........

"La mort és el pas a un nou estat de consciència en el que continua experimentant, veient, oint, comprenent, rient, i en el qual es té la possibilitat de continuar créixent"

..........-------..........

"En  el moment de la "transformació",   els nostres guies espirituals,  els nostres àngels de la guarda, i els éssers estimats que ja partiren  abans que nosaltres, estaran prop i ens ajudaran"

..........-------.......

"Som culpables d'haver destruït molts dons de la naturalesa i haver perdut tota  espiritualitat.  L'únic  mode d'aportar un canvi per a l'advent del temps nou,  està en que LA TERRA  trontolli i  ens commogui  per a prendre "consciència".

.........------.......




"Només  obrint-nos a l'espiritualitat i perdent la por,  arribareu  a la comprensió  i a  revelacions superiors"
........------.........


"En el moment del naixement, cada u  de nosaltres  ha rebut  l'espurna divina, que prové de la  font  divina"

.........-------........


"El cos físic no és més que una casa, un temple, l'eruga de seda...en que vivim, durant un cert temps,  fins a  la transsició que anomenam "mort".  Quan  arribi  la "mort", abandonam l'eruga de seda i som lliures com una papallona"

..........-------.......


"A mesura que ens apropam a "nostra entitat"  interior, al nostre "jo espiritual", ens  adonam de còm som guiats per aquesta, que és la nostra i que representa el nostre "jo omniscient", aquesta part immortal que "anomenam PAPALLONA".

.....------........




"L'energia  espiritual no pot ser  usada ni manipulada   per l'home. Existeix una "esfera"  en la qual la negativitat  és impossible"

......-------.........


"Segons la meva opinió,  el sentit del sofriment és: TOT  SOFRIMENT GENERA CREIXEMENT".

......------......








"Si  algú  dubtàs de la grandesa del nostre CREADOR, no  té més que reflexionar en el "geni"que  fa falta èsser per a crear milions d'estructures energètiques, sense una sola repetició".
..........------.........












"És important saber que cada èsser humà, des del primer alè  fins a la  "Transició" que posa fi a  llur eixistència terrenal, està rodejat de guies espirituals  i àngels de la guarda  que l'esperen en el pas al més enllà"
..........------........



































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada